BUGÜNÜN ÇOCUKLARI YARININ YÖNETİCİLERİ OLACAK

NŞT Grup Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

NŞT Grup Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Şahin mesajında çocukların yetiştirilmesindeki öneme vurgu yapıp bugünün çocuklarının geleceğin yöneticileri olacaklarının altını çizerek en başta aileler olmak üzere çocukların gelişmesinde katkı sağlayacak olan herkesin bu ayrıntıya dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Şahin, “ Bugünün çocukları yarının büyükleri olarak hem ülkemizin yönetiminde hem de iş dünyasında söz sahibi olacaklardır. Bu yüzden çocuklarımızı, okuyan, düşünen, kendisiyle barışık, araştıran, kültürüne sahip çıkan, vatanını milletini gönülden seven, ahlaki değerlerini yitirmeyen dürüst ve cesur bireyler olarak yetiştirme gayreti içerisinde olmalıyız. Bu vesileyle hem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizi kazanmamızın 104.cü yılını hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gurur, mutluluk ve coşkuyla kutluyorum.” dedi.