Şehre Hizmetten Başka Bir Gayemiz Yok

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD)'ın 2024 yılı 3. Kahvaltılı Toplantısı'nın konuğu Olan Ak Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Av. Rıza Sümer, tek gayelerinin Kepez'e hizmet etmek olduğunu ifade etti.

“Kepez’e ilgili çok güzel hayallerimiz ve hedeflerimiz var”

 

Ak Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Av. Rıza Sümer,Bizim bir liderimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan bize hedef koyarken 2011’de hatırlar mısınız? ‘2023 hedefleri’ demişti. Bize 12 yılın sonrasının hedefini koymuştu. Şimdi de ‘Türkiye 100 yılı’ diyor. Türkiye yüzyılı derken bize aslında asırlık hedefler koyuyor. Belediyecilikte de aynı şekilde geleceğe dönük hedefler ve bir vizyonumuz var. Belediyecilik olarak Ak Parti belediyeciliği her yerde farkını gösteriyor” ifadelerini kullandı.

 

Ak Parti çatısı altında siyaset yapmaktan mutlu olduğunu belirten Sümer, “Belediye başkanlığı döneminde siyaset hiçbir zaman önceliğimiz olmayacaktır. Şehre hizmetten başka bir amacımız bir gayemiz yok; çünkü bu şehirde yaşıyoruz ve buradan ekmek yiyoruz. Bu şehre bir tek siyasetçilerin değil; tüm yaşayanların bir borcu olduğunu düşünüyorum. Bu borcu hep birlikte ödememiz lazım. Bu şehre hizmet ederek eserler bırakmak istiyoruz. Kepez’e ilgili çok güzel hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Parti kurulduğundan itibaren hiç seçim kaybetmemiş bir teşkilat var. Her seçimi başarıyla kazanmışlar. İnşallah bu seçimi de başarıyla alacağız çünkü Kepez’de 20 yıldır kesintisiz bir hizmet devam ediyor. Kepez’deki hizmetin daha nice yıllar devam edebilmesi için ben vatandaşlarımın bize destek vereceğine inanıyorum” diye konuştu.