NİYAZİ ŞAHİN'DEN BAYRAM MESAJI

NŞT Grup Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Şahin Ramazan Bayramı vesilesiyle bir bayram mesajı yayımladı. Şahin, mesajında şunları ifade etti:

https://www.nstgrup.com.tr/

NŞT Grup Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Şahin, mesajında şunları ifade etti:
“İbadet, sabır, rahmet, bereket ve yardımlaşmanın pekiştiği, sevgi, merhamet ve paylaşmanın ön plana çıktığı bir Ramazan-ı Şerifi daha geride bırakıp Ramazan Bayramı’na kavuşmanın huzurunu bu bayram buruk bir şekilde yaşıyoruz. Çünkü insanlığın en büyük sınavı şuan Gazze’de verilerek her gün bir başka mazlum kardeşimiz daha katledilmeye devam ediliyor. Zorlu koşullara rağmen Ramazan’ın huzurunu ve bereketini yaşamaya çalışarak gözü yaşlı bir şekilde bayrama kavuşan Gazze’deki kardeşlerimizin kurtuluşu ve bu zulmün artık bitmesi için dualarımız her zaman onlarla olacaktır.
NŞT Grup olarak, bu mübarek bayramda da sorumluluk bilinciyle hareket etmeye ve her nerede olursa olsun ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatmaya devam edeceğiz. Birlikte daha merhametli ve adil bir dünya inşa etmek için çalışmaya azimliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı‘nın sevgi, barış ve huzur mesajının tüm dünyaya yayılmasına vesile olarak, merhametin ve dayanışmanın ışığının tüm dünyayı aydınlatması dileğiyle Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar; Antalya’mıza, ülkemize, milletimize, İslam coğrafyasına ve tüm insanlık âlemine huzur, mutluluk ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’ tan niyaz ederim.
Bayramınız mübarek olsun!

Niyazi ŞAHİN
NŞT Grup Yönetim Kurulu Başkanı